Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с дисплея

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с дисплея

Тоци бегали,значи акумулатора си беше в час,но рязко падна даваха ми ток запалих,покарах колата ,след три дни престой пак тоци бегали. Сваляне зареждане 24 часа в зарядката, след 3-4 дни пак никой. Ясно за акумулатор съм.
    След поредния опит за запалване гледам на дисплея се появило грозно петно под пикселите. Въпроса ми е дали станалото е от слабия ток нещо,поправимо ли е това чудо,или смяна на дисплейчето ,че дразни окото .
    Ето снимки ,леко кофти че са от телефона правени.
    Attached Files
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Имах същия проблем с моето дисплейче на километража.Сменяш.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 17:17.

Comment

Замерван от алтернатора 13.9 с пуснати фарове и музика ,отечка няма. Просто акумулатора ми е 60 ампера и 510 стартов ток Uranio , така купих колата. Гледах за електролита на плюса клетката беше присъхнала,долях с дист. вода . Като карам всеки ден през ден батерията държи.

Comment

Най-вероятно проблемът не се дължи на някакви отклонения в захранващото напрежение заради състояние на акумулатор или алтернатор а по-скоро на дефект в самия дисплей. За съжаление, не е поправимо, дефектът се влияе от околната температура и се налага подмяна на дисплея. Подобен проблем има описан тук.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Разбрах ,значи така нареченото имам други "дупки за запълване"та чак след тях ще сменя въпросния километраж “комплект" нагледно ми се струва,че от фейслифтово табло ще пасне добре,пак с черните цифер блати.

Comment

Working...
            X